Bestill, betal  og hent når du vil ! 

10 - 18  man-fre

HER

Om oss

Visjon

Persilleriet er en leverandør av grønnsaksglede. Gjennom spisesteder, matkurs, foredrag, catering og festivalvirksomhet gjør vi vårt beste for å inspirere mennesker til å spise mer grønnsaker. Sunnhet, balanse og matglede er kjerneverdiene våre, og vår filosofi har siden oppstarten vært "Slow food served fast".

Historie

Persilleriet ble etablert i Trondheim i 2005. Lunsjbaren vår i Erling Skakkes gt. 39 har siden den gang servert velbalansert vegetarisk mat, lagd fra bunnen av primært økologiske råvarer. Ved siden av denne virksomheten har vi holdt matkurs og foredrag for å ytterligere spre vårt engasjement for grønn matglede. I 2011 åpnet Persilleriets andre grønnsaksspiseri på St. Olavs Hospital, Universitetssykehuset i Trondheim. All vår virksomhet er underlagt Persillehagen AS.

Vi er nå også 100% veganske.

Matfilosofi

Vårt mål er å kunne tilby sunne, plantebaserte måltider som gir påfyll av energi i en hektisk hverdag. Vår matfilosofi er at måltidene våre skal være balanserte, med like deler proteiner, fiber og trege karbohydrater. Råvarene som brukes er veganske, lokale, kortreiste og primært økologiske.